15.11.15

Ljus i mörkret

Denna månadens Monthly Makers har ljus som tema och precis som Agnes skriver så passar det perfekt nu i november. Idag tog jag en snabb tunnelbanetur in till stan för att handla bland annat sprayfärg till det jag tänkt göra. Medan jag fnulade på huvudprojektet tog jag mig fem minuter för att göra världens snabbaste DIY. Nämligen att spraya värmeljusen, perfekt minisyssla! En sådan enkel grej piffar snabbt upp och man behöver inte lägga tid eller pengar (jo förutom sprayfärgen då) på att göra snygga, coola, gulliga eller stilrena ljusstakar. Nu kan ljusen bara vara precis som dom är men ändå se så himla bra ut!
  ljusenljusen

Både färg och ljus kommer från Clas Ohlsson, dom har alltid 10% studentrabatt så tummen upp på det. Färgen heter "brass 54" av märket Humbrol Acrylic Spray. Nu vill jag spraya allt i min omgivning!

4 kommentarer:

 1. Men så fint och enkelt DIY-tips, de uppskattas alltid! Har sett på andra håll där man använt washitejp och helt sonika klistrat på värmeljus, också ett enkelt och fint tips att göra stor skillnad :D Ser fram emot att se ditt bidrag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hade faktiskt plockat fram washitejp men tyckte inte de jag hade passade så bra, men tur det för då kom jag ju på det här istället :) Tack ser fram emot att se vad alla gör!

   Radera
 2. Så himla smart, kul och fint! Fortsätt du gå loss med mässingssprayen, så blir världen lite vackrare! ;-)

  SvaraRadera
 3. Men vilken smart grej att göra! Klart en kan spraya direkt på värmeljusen ju. Kul

  SvaraRadera