6.11.15

Att göra ett fotoalbum

♡ 2012-2014 ♡

Jag vill börja detta inlägg med att berätta att jag älskar fotoalbum. Jag njuter av att skapa dem och av att titta i dem. I mina egna, mina föräldrars, kompisars eller till och med främlingars album. Det är något alldeles speciellt med de små fragmenten av ett människas liv. Att göra album, scrapbooking, var faktiskt min allra första ordentliga hobby. Innan hade jag haft både frimärkssamlingar, läst böcker och gillat att rita men när jag gick i högstadiet och upptäcka världen av scrapbooking blev jag helt såld. Jag började läsa bloggar om scrapbooking och rensade hela skrivbordet för att få plats. I flera år prenumererade jag på en låda med material man fick hem en gång i månaden.  Helt perfekt för jag har fortfarande en redig hög med vackra papper, band och prylar att använda till julkort och dylik!

Detta album gjorde jag som present till Johan på vår två-årsdag. För att ha ett genomgående tema och inte bara en massa random bilder (men det kan också vara fint!) så har jag bara bilder från Instagram. I en liten text på förstasidan kallar jag detta album "ett barn av sin tid" hehe. Detta album gavs bort i present i september 2014 men några tomma sidor i slutet. Planen var att direkt efter nyår beställa hem de sista månadernas guldkorn och göra klart albumet. HA. Blev klar nu. Idag :)

Här kommer en liten inblick i vår relation genom sociala medier!

♡ 2012-2014 ♡

Vi blev tillsammans under en festival Berlin och jag flyttade in med honom i Solna.

♡ 2012-2014 ♡

Efter några månader blev det jul och nyår. Vi hade en riktig gran, köpte matchande julkläder och pussade in det nya året på klubb!

♡ 2012-2014 ♡

Efter en stressig vår blev det sommar och vi såg Håkan Hellström i Slottsskogen, vi lämnade lägenheten för att flytta in hos Johans mamma. Vi sparade pengar för att resa iväg.

♡ 2012-2014 ♡

Till Japan och sen vidare

♡ 2012-2014 ♡

Fantastisk jullunch i thailand.

♡ 2012-2014 ♡

Sommaren 2013 såg lite ut såhär

♡ 2012-2014 ♡

Till hösten flyttade vi till lägenheten där vi bor nu, bakade bullar och hade halloween fest.

♡ 2012-2014 ♡

Sista bilden i albumet är från nyårsafton 2013-2014 med påklistrade stjärnor, samma stjärnor som på bilden för det hade jag sparat i en mugg!

Ett litet litet utval av alla bilder i albumet och som jag tycker om den! Jag tycker att detta är den ultimata presenten att ge till någon annan eller till sig själv. Tyvärr så har jag tappat bort den silvriga pennan jag använde att skriva med men så fort jag skaffat en ny dyker det upp lite text bland bilderna. Allt material jag använt var sådan jag redan hade hemma men om man inte har så behövs det inte mycket för att det ska bli personligt. Det roliga med fotoalbum är att alla bilder olika. Jag har en massa med bara bilder, några med en bild per sida och massa krusiduller eller precis hur man vill. Färgkoordinerat, kronologisk, om ett husdjur, en resa, bara bilder på mat ja precis hur man vill. Som en blogg fast analog. Som någon kan titta i om massa år och fundera och förundras över. Det perfekta pysslet som visserligen tar lite tid men ger så mycket glädje tillbaka.

Albumet har jag köpt på Åhléns och bilderna beställde jag från internet, barn av sin tid och så.

Ha en fin fredag!


1 kommentar:

  1. Åh, så himla fint! Så många minnen och så mycket kärlek. Och sjömanskostymspuss på Håkan-konsert! <3
    Alltså, fotoalbum som någon lagt ned så mycket omtanke och kärlek i, måste vara den absolut bästa present man kan få.

    SvaraRadera