4.3.16

Lifeupdate och helt random bilder, ack februari liksom.

Vardag Vardag Vardag Vardag Vardag

Så här har det sett ut lite om man får fråga min kamera. I alla fall för två veckor sedan. Då bjöd jag över Sanaz på lunch, bråkade med böckerna i bokhyllan och försökte göra fint i en av de andra. Och åt linssoppa med bröd. Annars då, plugget rullar på och vintern ruller på. Oavsett vad människor skriver på sociala medier om "vårkänslor" så är det ta mig tusan inte vår när temperaturen ligger på 1-2 plusgrader. Skärpning! Mvh pessimist eller så fint som realist.

För att avsluta detta på en gladare not, för åja jag kan vara optimist med, så har jag nyligen kommit hem från Spanien och all d-vitamin har gjort mig glad och pepp! Ser fram emot en jobbhelg + födelsedagsfirande av kompis och en rolig smällfull vecka framöver.

Hoppas på att återkomma imorrn med bilder från solen! Projekt! Brunch och romantik! Tills dess, ha en riktig go vinterfredag :)


4 kommentarer:

 1. Ha ha, men det är ju just när det bara är någon plusgrad som man verkligen får vårkänslor, för att man längtar så infernaliskt efter våren och man tolkar varje mildare tecken som att den är på väg! Vilket den ju faktiskt är. Så småningom. I sin egen lilla takt... =)
  Vet du, vi har lagat din fiskgryta FEM gånger nu! Så himla god.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår din tanke kring detta betalade vårväder, jag känner det bara inte! Fast nu när jag skriver detta känner jag ändå att våren snart är här. Om bara solen kan titta fram! Otroligt kul att höra om fiskgrytan!! Det gör mig väldigt glad :D

   Radera
 2. Är är både grått och ledsamt så mina vårkänslor är ytterst hårt hållna - ack! Men blev pepp och glad över att se hur fint du monterat Lumosbroderiet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja nu hoppas vi på sol i några dagar! Tack så väldans :)

   Radera