7.3.16

Hej från sängen

promenaden

Hej och alldeles snart god natt! Här lovade jag massa inlägg med solsken och vardagsglimtar men istället blev det ännu en tystnad. I lördags vaknade jag från en ytterst orolig sömn med lätt huvudvärk, öm nacke och trötta ögon. Jag var bombsäker på att dessa enbart var symptom på den dåliga natten och åkte till jobbet. Tusan alltså, det skulle jag inte ha gjort! Det blev ganska hemska åtta timmar med massa alvedon och tankar om att dagen snart skulle vara över. Väl hemma så fick jag inse att det inte bara var huvudvärk utan både feber och en smygande dunderförkylning. Har därför haft halvsittandes i soffan som standardläge och netflix som min kompanjon i två dagar. Så kan det också gå!

Ack om en kunde varit så fräsch som på bilden! Den tog Johan på mig en söndag vi var och brunchade. Nu ska jag snyta mig en gång till, dricka ett glas vatten och sova. I morgon måste jag gå till skolan så jag hoppas innerligt på att vakna och känna mig piggare. God natt!
2 kommentarer:

  1. Fy vad trist! Jag har också haft nån influensa och varit dålig i två långa veckor. Eländes skräp! Hoppas du återhämtar dig snabbt och kan njuta lite av soffhänget så länge :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uhh hoppas att du blir friskare fort som attans! Tack för omtanken :)

      Radera