15.3.16

Brunchsöndag och vinterpromenad

14/2

För ganska prick en månad sedan såg det ut såhär i Stockholm. Närmare bestämt utanför Oscarskyrkan som ligger så vackert beläget nära bron över till djurgården. Jag och Johan skulle utnyttja vår lediga söndag med att bruncha!

14/2

Vi styrde inte kosan eller våra långkalsong utsmyckade ben över bron till djurgården utan traskade vidare på stan sidan så att säga. Det var e liten bit att gå till slutdestinationen men ack så vackert Stockholm är så det var lugna puckar.

14/2

Hej från Johan!

Som ni kanske förstår nu var det alla hjärtans dag. Vi bestämde oss för att skippa allt som har med presenter och sådant att göra utan tänkte på vad vi som par tycker allra mest om att göra: att äta. Det blev alltså till att *unna* oss brunch!

14/2 14/2 14/2

Gick vidare och stannade till ibland för att knäppa av en närbild på mig :))

14/2

Tillslut hamnade vi här; på Djurgårdsbrunn. Alltså brunchen var asgod. Ända dåliga var att det inte ingick dryck utöver kaffe eller te. Annars var allt bra! Extra kul var kardemumma våfflorna och de tre olika formerna av chokladtårta jag desperat försökte äta efter all vanlig brunchmat.

Och det var det! Tänk att tiden går ändå, att snön är borta och jag drömmer om våren som smyger sig på. Hej då långkalsonger och hej lätta sneakers. Fast brunchandet, det fortsätter jag gärna med året ut!

2 kommentarer:

  1. Kardemummavåfflor låter ju ljuvligt! Jag brukar ha i kardemumma när jag bakar scones men jag ska verkligen prova detta också. Och kanske brunchen där för chokladtårta säger jag inte heller nej till! Haha känner igen mig så väl i det där hetsätandet när det är buffé med efterrätt. Tur att man har tålig mage! :)

    SvaraRadera
  2. låter som bästa sortens allahjärtansdag present tycker jag! Och vad overkligt det känns att stockholm såg ut sådär kallt och vintrigt för bara en månad sen!? det går snabbt nu :) IH!

    SvaraRadera