16.1.15

DIY's i badrummet

Badrum är ett ganska tråkigt rum. Speciellt i en studentbostad där man inte får göra så mycket. Hade gladligen tagit bort ena badrumsskåpet och ersatt med en större hylla i trä där man fick plats med extra handdukar, toarullar massa fina korgar, doftljus osv ja ni fattar grejen. Någonting fint liksom. Har ändå försökt piffa till det lite. Finns massa mer grejer jag vill göra men så här ser det ut nu. Kunde inte få någon som helst vettig bild inne i badrummet så bar ut grejerna.

 Eftersom vi inte har något rum för större förvaringslösningar har jag gjort två mindre saker. Skål i lera som lufttorkas. Där ligger massa krimskrams som hårnålar och örhängen. Har även virkat ett fodral till en gammal marmeladburk och där har jag smink. Använde detta mönster.

 I badrummet hänger även en blomsterkrans jag knopade ihop för flera år sedan. Lösa blommor finns att köpa på panduro och andra pyssel affärer. Mina fick jag hem i brevlådan då jag i två år prenumererade på en scrapbooking låda med massa papper och tillbehör.


En badrumsmatta har jag gjort också! Jag flätade ihop långa tygremsor, man kan bland annat riva sönder lakan. Sedan kringlade jag ihop det som en kanelbulle och sydde med den bredaste sicksack sömmen på symaskinen. Man för rulla lite och sy lite på ganska långsam hastighet. Är så himla nöjd med den!

Nu är min tenta inlämnad och jag tar helg! Tjoho!1 kommentar:

  1. Alltså wow! Den här badrumsmattan är ju grym, älskar färgerna och mönstret!

    SvaraRadera