11.7.15

Om att komma hem igen

_MG_8726 _MG_8722 _MG_8669

Åh Italien. Just nu finns det inget mer jag saknar än 35 grader och en sol som bränner. Svalkande glass och att bara vara ledig. Få göra precis vad man vill varenda dag och äta ute både till lunch och middag. Vi hade väldigt fina sista dagar i Rom. Men jag tänkte att förutom denna lilla instickare så ska jag lägga upp bilder i rätt ordning med start i Warszawa!

Men först en liten historia.

Sent tisdag kväll landade vårt plan på Arlanda efter lite förseningar. Jag har haft ganska mycket oroskänslor över att komma hem. Främst för att jag älskar att resa och att vara ledig (hehe det är ju underbart skönt liksom) men det har även funnits en klump i magen av ledsamhet över att nu är semstern slut. På måndag ska jag börja jobba 8-5 och göra det i princip hela sommaren vilket inte känns sådär super lockande. Det som gladde mig var dessa fem dagar då jag skulle maxa Stockholm med att grilla, bada och sitta på uteserveringar. Men så har det regnat. Och det kan ju vara helt okej det med om inte grabben fått MAGSJUKA sista dagen i Rom. Vi har hela tiden tänkt att det bara är någon 24-timmars grej och så fort allt är flushas ut så kommer han må bättre. Men han har bara blivit sämre och sämre så igår fick vi åka till akuten där han lades in direkt med dropp då han var otroligt uttorkad. Efter 3 liter dropp och en massa olika prover fick en komma hem runt 12 i natt. Vilket var en otroligt lättnad. Hade en behövt stanna natten hade det nämligen inte funnits någon att hjälpa honom hem då min mamma gifter sig idag! Jag hade lovat att sy dukar och servettringar men alltså jag var ju på akuten hela dagen igår och nu snart ska jag åka iväg till vigseln. Är bara glad att Johan är hemma så jag slipper tänka på att kanske behöva slänga in mig i en taxi och hjälpa honom idag.

Har minst sagt varit stressiga dagar och det är nog därför jag längtar tillbaka så mycket till Italien just nu. Fast idag kommer bli en fin dag. Är så glad för mamma och Claes skull. Johan stannar hemma och jag får ringa honom då och då och se till att han kan hålla vätskan i kroppen.

Hoppas ni får en fin lördag!

2 kommentarer:

  1. åh vad glad jag blev att du uppdaterat! hoppas på några Italienbilder hehe! låter heeelt underbart, dock kanske avslutet inte blev så kul då :( men det känns alltid bättre när en hunnit landa lite här hemma och kommer in i rutinerna igen. Tror du inte!? Kram iaf!

    SvaraRadera
    Svar
    1. men åh vad dina fina ord gjorde mig glad! tack så hemskt mycket och hehe jo det kommer massa Italienbilder också ;) ja jag tror du har rätt! man måste bara komma in i vardagen igen och göra den rolig!

      Radera