23.8.16

När en vaknar för trött för att lämna ens närområde

imm017_16 imm019_18 imm018_17

Det finaste med att på i Bergshamra är att naturen är precis runt hörnet (+ att det bara tar tio min till Universitetet alltså yes räddar alla min närvaro). I sommar hade jag och Johan stora planer på att vandra etapper på både Roslagsleden och Sörmlandsleden. Vilket, inte blev av. En morgon vaknade vi och insåg att nej, det här hade varit en perfekt dag att ge sig ut, men vi hade sovit lite för länge för att åka någonstans. Vi var båda lediga och solen sken så vi traskade helt sonika ut genom dörren och började gå Brunnsviken runt. Hela vägen längst vattnet, på bilderna här ovan är vi vid trädgårdarna vid Naturhistoriska och Universitet.
  imm020_19imm021_20

När man kommit runt en bit är en inne i Hagaparken. Där blev det fikapaus. Kan verkligen rekommendera deras egna Hagabulle, otroligt god och fick mig att baka bullar bums nästa dag.
  imm023_22

Vi slog oss ned här och åt medhavda mackor. Älskar ändå att äta efterrätten före lunchen. Vi solade oss lite och lyssnade på poddar innan vi gick de sista kilometrarna tillbaka hem.

Att gå brunnsviken runt är så jäkla fint, hela vägen är längst vattnet och sträckan är cirka en mil. Och så kan en ju strosa runt i Hagaparken så mycket en vill också! Alla bilder är tagna med an analog Pentax K1000. Har inte använt den på cirka fyra år och satte i en rulle för att se att den fortfarande fungerar och det gör den ju som tur är. Himla kul att se hur bilderna blev!


1 kommentar:

  1. Men vad fint! Känner så väl igen den där känslan alltså, och det är lätt att förbanna sig själv för att man inte kommer iväg. Men snacka om att ni utnyttjade dagen istället, och oftast är det ju nästan det som är för nära som en glömmer att uppleva och njuta av. Hoppas ni hinner med en tidig hösttur längsmed Roslagsleden också för jag tog den en helg i maj och det var fiiina vägar :)

    SvaraRadera