4.10.15

Promenad, höstloppis och säsongens sista utomhuskaffe

26 september

Förra helgen att jag och Johan planer på att gå på något som på internet så fint kallades för "zinkens stora höstloppis". När vi kom det var den varken så stor eller höstig. Det fanns mest en massa barnkläder och gamla cd-skivor. Vi traskade den lilla sträckan fram och tillbaka och bestämde oss sedan för att ta en promenad istället.
  26 september26 september 26 september 26 september

Efter en att vandrat runt ett tag och handlat ny gardin och en halsduk mötte vi upp med Matt och Tj för en kaffe i höstsolen. Alltså den har varit så himla varm och fin den här hösten. Är så tacksam över alla soldagar.

26 september
26 september
26 september 26 september

Vi slurpade kaffe och planerade skidresa och pratade om hur man bäst firar, eller icke-firar, nyår. När solen försvann traskade vi mot tunnelbanan för att säga farväl för denna gång.

En sån himla fin lördag och jag är glad att vi tog oss ut från hemmet och faktiskt gjorde något. Som par är det lätt att fastna i tv-tittandet och att man inte riktigt gör grejer tillsammans. Nu för tiden jobbar Johan varannan helg så det känns extra viktigt att komma ut de helgar vi kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar