12.9.15

Ett stycke tygpåse

_MG_9327 _MG_9333

Hela våren och största delen av sommaren har jag letat efter en ny tygpåse. I cirka två år har jag använt samma med katter på från Monki eller helt samvetslöst använt någon av Johans påsar. Jag har letat i alla butiker i stan, tittat på marknader och nästan gett upp att någonsin använda en tygpåse igen. Tre dagar innan jag åkte till Göteborg för festival så fick jag smått panik över att inte ha en *fin nog* tygpåse så jag hoppade på cykeln och kämpade mig från Solna in till stan och tog en sista runda. På tal om cykel (ville ej betala för ett nytt sl kort när jag skulle åka iväg) så är det helt jäkla dö läskigt att cykla i stan??? Alla bussar skrämde mig så mycket. Visiten i stan slutade med att jag gick in på Hemtex och köpte en gardin som hade halva reapriset! Tjoho! En timme senare var denna väska född. Tygpåse är en sådan tacksam sak att sy. Det tar lagom lång tid, kan typ inte bli fult och en får verkligen användning av vad en skapat. En riktig må bra grej alltså!
  Namnlöst-2

Det här blir även mitt bidrag till Fredrikas fantastiska sypepp!

6 kommentarer:

 1. Härlig färgkombi på väskan! Smart sytt ;) (tycker ändå TGR har helt ok tygpåsar, du kanske ville ha speciell modell?) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Åh men där tänkte jag inte ens på att kolla men det ska jag definitivt göra :)

   Radera
 2. Superfint! Skulle faktiskt också behöva en ny variant :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja hehe men kan inte har för många tygpåsar :)

   Radera
 3. Aah vad snygg den är! Men frästa mig icke, jag har typ 24 olika tygkassar och får absolut inte sy flera (fast det lockar, för precis som du säger är det ett ultimat projekt!).

  Men alltså JA på att cykla i stan! Jag gör det aldrig. Fattar inte folk som gör det med typ hörlurar i???? DÅRAR!

  SvaraRadera
 4. Men WOW så urtjusig den var!

  SvaraRadera