31.8.15

Med påtår varannan timme

_MG_9121 _MG_9122 Namnlöst-1

Vi hoppar tillbaka några veckor. Till första helgen i augusti då jag och min mor var hos mormor som bor utanför Sandviken. I detta rum vaknade jag upp. Med bilder på mig som barn och det virkade överkastet som har fått stå modell till med egna överkastat jag långsamt jobbar vidare på (har för övrigt börjar virka ihop några rutor, så kul!)
  _MG_9151

Här har vi dom! Mamma och mormor, obs mamma till vänster ;)
  IMG_9156_MG_9165

Vi åkte på utflykt till Högbo Kvarn där vi fikade och jag handlade lokalproducerad honung.
  IMG_9131_MG_9222

Hos mormor såg det mest ut såhär. Med korsord och kaffe. Jag älskar så himla mycket att vara i huset och bara ta det lugnt. Hjälpa mormor med maten, leka med hunden och sitta med Jalle, mormors man (?? inte gifta dock), i hammocken och läsa tidningar för att sedan hämta lite mer kaffe.
  _MG_9170IMG_9218 IMG_9219 _MG_9186 _MG_9181

Alltså AAH får så mycket längtan efter att bo i en egen stuga när jag tittar på dessa bilder.


7 kommentarer:

 1. Så mycket charm över dessa bilder; virkade överkast, läsk i glasflaska, landet <3 åh:ar mig igenom allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Åh:ar mig genom alla rum när jag är där ;)

   Radera
 2. så fint! och älskar alla mormorsrutor som finns där. blir sugen på att göra egna, fast ett helt överkast blir kanske ett heltidsjobb...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är blir helt kär i mormorsrutorna! Ja ett överkast känns verkligen övermäktigt men ett litet kuddfodral kanske du kan knåpa ihop, då behöver man bara göra ena sidan :)

   Radera
 3. Haha "obs mamma till vänster" ;)
  Vilka underbart härliga bilder!

  SvaraRadera
 4. Det är så fint att beskriva en person genom att ta bilder på hens hem. Tycker verkligen att du sammanställde ett vackert och talande porträtt av din mormor med detta inlägg!

  Och vad gäller ogifta äldre herrar i förhållanden sa min lärare alltid "gubbvän" som sin snubbe som hon tyckte var för stor för att kallas "pojkvän". Det är fint tycker jag :)

  SvaraRadera