14.1.16

Hur det ser ut när man pluggar hemifrån

Det blir mycket bilder hemifrån på den här platsen. Främst för att jag är hemma mycket men också för att jag är dålig på att komma ihåg kameran när jag gör någonting annat! Tänkte därför använda mig av dessa vardagsbilder för att visa hur en dag allt som oftast ser ut hos mig när jag sitter hemma och pluggar.

vardag

Börjar dagen med frukost på finn crisp, smoothie en mandarin och te. Vaknade med en lätt förkylning så har säkert en matsked honung i koppen. Hade satt en klocka på 7 imorse men somnade om och vaknade 1,5 timmar senare. Men men det behövdes väl tänker jag.

vardag

Jag sitter alltid på samma plats när jag pluggar hemifrån. Här har jag fönstret i ryggen (bra med ljus) och översikt över resten av lägenheten. Känner mig lite som en katt då jag vill ha span på Johan som lunkar omkring ;) Skriver på min hemtenta som kom att handla om stenåldern.

vardag vardag

Vid tolv kokar jag kaffe och dricker två koppar på rad.

vardag

Tar en dusch och knäpper av en otroligt uppställd bild. Alltså, tar aldrig bilder på mig själv. Så varför inte köra halvnaket och bjussa på den direkt. Hej!

vardag

Sitter vid datorn ett tag till och skriver klart det sista på tentan (yas) och äter en sen lunch med Johan strax innan tre. Vi tittar på Family Guy och spelar Candy Crush, mm sambo livet. Läser att Alan Rickman har gått bort och blir ledsen.

vardag

Just nu börjar mörkret lägga sig som en tjock filt över hela lägenheten och jag är trött på min hårda köksstol och att läsa som olika stenåldersgravar. Alldeles strax ska jag gå på yoga, där av tränings-bh heh,  och sen hänga med vänner. En lugn och skön dag. Ha det fint

8 kommentarer:

 1. avrunda en pluggdag med yoga, så perfekt! sådär vill jag att mina framtida pluggdagar också ska se ut. Ih, börjar på måndag ;) kram påre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är skönt att komma iväg och röra på kroppen när man sitter still så mycket! Åh men lycka till på måndag! Spännande :D

   Radera
 2. Hurra för färdig tenta och för att du är så himla bra på att fotografera!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ruth! Dina kommenterar värmer alltid lika mycket!

   Radera
 3. Så jäkla härliga bilder! Älskar att få följa med i den riktiga vardagen såhär :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var väldigt kul att skriva ihop också! Förstår verkligen varför många kör på "ett foto i timmen" inläggen :)

   Radera
 4. alltså ASsnygga bilder! älskar porslinet och bilden på kaffet som hälls upp: OMG. så jäkla snygg. blev sugen på kaffe trots att jag nyss hällt i mig en kopp. puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt!! Ska faktiskt hälla upp en helt nybrygd kopp just precis nu ;)

   Radera