14.10.14

Vecka 41!


Vi fick finbesök av Johans mamma, hans kusin och hennes pojkvän. De tog med blommor och vi fick för första gången användning av vår enda, men mycket vackra, vas. Fika hade dom med sig och en kaffebryggare! Hurra!Pappa kom förbi och borrade upp våra två sista hyllor. ÄNTLIGEN har vi packat upp de sista flyttkartongerna och kan använda vårt tredje lilla rum. Där spelar Johan spel och jag syr eller pysslar.

Hösten den kom också, med regn och sånt. Tur att vi har kaffe nu i alla fall :)Johan och jag tog en promenad in i lilleskogen utanför huset. Efter ett tag kom man till vattnet och kunde skåda danderyd och stråken vi brukade promenera.

Jag varvar pluggandet, eller ja tv-tittandet, med att försöka klura på hur jag vill ha mitt överkast. Funderar på rutkombinationen ovan men den innebär att en tredjedel av det jag virkat inte kommer användas. Lite segt, men tänker att det blir finare med ett mindre antal olika rutor så det blir mer sammanhängande. Ack så många val i mitt spännande liv. 

Var även på en rolig hemmafest, åt massa chokladbollar och kollade på skräckisar. På fredag kommer ju Annabelle på bio, så pepp!! 1 kommentar:

  1. Alltså what HUR fina rutor! ÅÅÅH! Lovade mig själv att aldrig mer virka mormorsrutor med någon slags plan för jag blev så TRÖTT efter den ganska lilla pläd jag lyckades åstadkomma på tre år. Men när jag ser det här. Brrrrrrrr!

    SvaraRadera