10.4.15

Det får bli så här då, ändå.Jag vet att jag får någon timme sedan, smått hungrig och trött, gnällde över att bilderna inte alls vill ladda upp sig här och se ut som dom gör i mappen på datorn. Suck och fy. Det konstige är att jag inte vet vad som har hänt då denna tokighet började för kanske två veckor sedan. Men, nu tog jag faktisk några bilder i påsk. Faktiskt bara tio på hela ledigheten. Vilket gör mig lite ledsen för jag vill ha bilder så att jag någon dag kan göra fotoalbum (hint jag ÄLSKAR fotoalbum). Så här får ni se mina få bilder från skärtorsdagen. Inte för att de på något vis är speciella men för att dom helt enkelt finns. Jag och Johan ger varandra godis. Mycket godis. För vi har både en svaghet för lösgodis i alla dess former. Detta år köpte jag helt absurda mängder godis till min grabb! Men så för de va!


Två mindre ägg och en påsklåda hade jag gömt dagen innan. Han gick på jakt! Sen fick jag gå på jakt. Mycket spännande!
Han, sambon min, fick bland annat ett kinder ägg med konstiga små ekorrar som står i någon form av krampaktig kram. Eller kanske en rap battle? Eller så ska de slåss? Och massa äckliga geléråttor men även popcorn + popcorn krydda och en helt ägg bara fyllt med mini kexchoklad (jag kan ha ätit upp hälften av hans. Kan vara min nya favorit godis...)!

Jag fick en höna som matchar förra årets höna!! Tänk om några år har jag en hel hönarmé! Vad jag skrattade när jag hittade den. Så ful. Så fin.

Resten av helgen låg vi i soffan, förkylda och med huvudvärk och en feber som gick fram och tillbaka. Himla tråkigt. Men så kan de gå. Godis hade vi i alla fall


4 kommentarer:

 1. Så härliga bilder trots att ni inte var friska och pigga. Tur ni hade godis ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe tänker nu i efterhand om vi blev trötta av allt godis ;)

   Radera
 2. Ååh hönorna! Älskar dem! Mysig påsk trots förkylningselände.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser verkligen framför mig en hel bokhylla full med hönor om tio år ;)

   Radera