13.8.13

sånna dära diktator flätor


Bilder från Skansen såklart! Nu har jag nästan långt hår (känner mig därmed som i en shamporeklam varje gång jag tar ut en tofs och rufsar runt med fingrarna bland stråna) och försöker sätta upp det på olika vis för det har jag inte haft chansen att göra på lite över ett år. Sånt så kuligt. Älskar frisyr videos på youtube! Fast snart klipps det lite kortare, Johan får ordna har jag bestämt, han lät mindre bestämd.

Jag tänkte lära mig sy! Än så länge har jag sytt om en klänning till ett linne. Funderar på att önska mig en symaskin i födelsedagspresent, en sån modern med display och super enkla knappar. Just nu använder jag Johans mammas gamla. Ser precis ut som de man använde på syslöjden och är ganska så klurig att ratta in. Kändes jäkligt kul att sedan kunna ha på sig något man (nästan) gjort själv och känna sig som gud för en dag. Precis som när jag virkade den stora hönan och tittade på den och kände jag har skapat liv MUHAHA jag är allsmäktig... kände faktiskt precis så. kind of bästa känslan

och haha en gång hade jag sånna flätor över huvudet på jobbet och då sa en kollega; åh nu ser du ut som hon diktatorn. Äuhm ja det var precis den stilen jag ville förmedla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar